Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Igen et opdateret C.V.

Job og karrierePosted by Kent Damgaard Sun, April 24, 2011 08:04:33
Jeg har benyttet påsken til at få opdateret mit C.V. en smule, den opdaterede version kan findes på den sædvenlige adresse

http://www.kentdamgaard.dk/dk/CV_dan.html

Som det kan ses, så fylder opgradering fra JBoss 4 til JBoss 6 en hel del i hvad jeg har lavet i foråret. I princippet skulle det jo være en nem sag at gå fra en version af en applikationsserver til en anden, men under overfladen er der alligevel ændret en del.

Påskeferien har jeg benyttet til igen at se lidt på Objective-C og Cocoa. Sproget som sådan er ikke svært at lære, det er C med nogen kantede parenteser og så kan det næsten de samme ting som Java. Men selve Frameworket er stort. Faktisk er det nok den største forhindring hver gang man skal tilføje et nyt sprog til sin værktøjskasse.

Måske har de folk ret, som siger at det ikke længere handler om Java, men om JVM'en. Jython, Groovy og Scala er nye sprog, men vi har stadig mulighed for at basere os på de dele af Java vi kender.

Det var lidt filosoferen. Jeg går med planer om at lave en selvstændig blog hvor jeg skriver om mine tanker om programmering og teknologi, så jeg kan adskille det en smule fra mine øvrige tanker om religion, politik og hvad der ellers sker i mit liv.

Men mere om det senere ...

  • Comments(0)