Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Godt nytår og opdateret CV

Job og karrierePosted by Kent Damgaard Sun, January 02, 2011 14:52:23
Det nye år er jo tiden til at sætte nye mål og lægge planer om hvad man gerne vil gøre, samtidig med at man gør rent, rydder ud og gør plads til hvad der måtte vise sig af nye muligheder.

Som gammel konsulent er jeg jo vant til at opdatere mit CV lidt oftere end det, men lige her og nu falder det sammen med årsskiftet.

http://www.kentdamgaard.dk/dk/cv.html

Der er ikke de helt store nyheder, ud over at jeg kaster mig over et nyt projekt i Københavns Lufthavne, som følger naturligt af de aktiviteter vi gennemførte i 2010.

Hvis 2010 lærte mig noget, så var det nok også at man ikke skal være forlovet kun med en enkelt teknologi. Så jeg håber at 2011 vil blive året hvor jeg får lejlighed til at lære lidt mere af hvad der rører sig udenfor Java verdenen. "Spreder mine investeringer" så at sige.

Godt nytår til alle venner, kolleger, samarbejdspartnere andre som har bidraget til mit liv i 2010. Må 2011 bringe resultater og muligheder for jer alle.

  • Comments(0)