Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Sociale netværk

Job og karrierePosted by Kent Damgaard Sun, February 13, 2011 11:05:39
Sociale netværk er kommet for at blive, ser det ud til, så det er på tide at forholde sig til hvordan man bruger dem.

Idag har jeg derfor valgt at udskille den del af mine aktiviteter på Twitter der har med IT og udvikling at gøre til kontoen @kodekent. Det gør at jeg kan følge og blive fulgt af kolleger, uden at skulle involvere dem i hvad jeg ellers laver udenfor mit arbejde.

Hvad angår Facebook, MySpace med videre, så forvent ikke at jeg giver adgang til andre end private venner, eller berømtheder som jeg gerne vil følge. Jeg foretrækker kvalitet i stedet for kvantitet, så jeg tilføjer ikke folk bare for at få en større venneliste.

LinkedIn er i princippet åbent for alle jeg tidligere har arbejdet sammen med. Jeg tilføjer ikke folk jeg ikke kender, for jeg vil gerne kunne stå inde for dem der er på vennelisten. Men derfor er der stadig grund til at checke udløbsdatoen. Folk jeg arbejdede sammen med for ti år siden kan have ændret sig meget siden da - det ved jeg at jeg selv har. Så det at jeg kendte nogen en gang er ikke en garanti for noget.

Det er de spilleregler jeg har valgt, så der er ingen grund til at tage det personligt hvis du ikke bliver lukket ind.
  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post87