Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Endelig alene

Hvad der sker i mit livPosted by Kent Damgaard Thu, December 24, 2009 11:10:08
som det hedder sig i de gamle film :)

Folk siger altid at det er hårdt at være alene i julen. Efter at have været bare en lille smule ude i julehandlen, forstår jeg faktisk ikke at folk overhovedet har overskud til at være sammen med andre :)

Jeg ser frem til en rolig dag, uden nogen form for stress med hensyn til at skulle leve op til andres forestillinger om en ideel jul. I stedet kan jeg slappe af med nogen af de ting jeg virkeligt nyder, så kan dem der nyder den store jul gøre deres - begge sider vinder.

Juledagene og et par ekstra fridage vil blive brugt sammen med et par gode venner og med at indhente det forsømte fra tidligere på måneden. Og ikke mindst med at lægge planer og sætte mål for det kommende år. Mere om det senere.

Så til alle, uanset om de fejrer jul eller ej, ønsker jeg en god dag og en behagelig aften. Håber at i får de ting i ønsker, det gør jeg (nogen gange skal man selv hjælpe til i stedet for at ønske - julemanden er en travl person, så det kan godt betale sig at give ham en hånd).


  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post73