Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Nyt på ComicWiki

TegneserierPosted by Kent Damgaard Sun, July 12, 2009 17:16:09
Jeg startede med at bidrage til ComicWiki som en slags sideprojekt. Jeg var lidt irriteret over at det så ud til at indgangene for amerikanske tegneserier ville være de sædvanlige mere politisk korrekte ting som Doonesbury og co., mens at knapt så spiselige navne som H.P. Lovecraft, Poe, Corben, EC, Warren og så videre nok ikke ville blive repræsenteret.

Så jeg tænkte at så kunne jeg jo begynde at fylde på, så kunne andre der vidste mere om sagerne jo nok følge op senere med det væsentlige.

Nu, 1228 bidrag senere ser det ikke ud til at de andre som ved mere end jeg helt har opdaget at stedet er der, men jeg håber stadig at de virkelige eksperter også en dag afsætter lidt tid til stedet. Generationerne efter os har også brug for at vide, at der er andet i tegneserier end fransk/belgiske serier og ænder.

Seneste tiltag er at tilføje kategorier for Twitter, Facebook, Myspace og Youtube. Så hvis din foretrukne serie eller serieskaber har en tilstedeværelse på et af disse steder, så er der nu mulighed for at markere dette så det kan ses ud af oversigten.


  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post59