Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Pia, Helle her ringet ...

PolitikPosted by Kent Damgaard Sun, November 25, 2007 18:28:45
... hun vil gerne have sin gamle højrefløj tilbage.

Nyrop sagde engang at DF aldrig ville blive stuerene, men når nu man har haft det dårligste valg i 100 år, så er der vel basis for at købe en stabel wunderbaum og invitere den indre svinehund på visit.

Faktisk er varslet om et kommende samarbejde mellem S og DF noget af det bedste jeg har hørt længe, endeligt har vi fået placeret DF der hvor de hører til, ikke som et parti på den borgerlige fløj, men som en flok frustrerede, fremmedfjendske socialdemokrafter.

Sidst man forsøgte at tækkes den fortabte højrefløj i S var da man gjorde Karen Jespersen til minister og klart demonstrerede at man var klar til at have en ligeså skinger tone i debatten som DF hvis det var hvad der skulle til.

Hun har så i mellemtiden taget konsekvensen af partiets manglende succes og flyttet til Venstre som kvitterer med en post som Velfærdsminister. Snart får vi vel også et ministerium for gratis ture i Tivoli eller hvad der nu skal til for at tækkes det pæne middelklassedanmark.

For er der noget danskere kan blive enige om, så er det at synge klagesange, der kan højest blive tale om at diskutere hvilken toneart de skal stå i. Hvad angår de hjemløse, de virkeligt udsatte, de få som virkeligt kunne have brug for det massive offentlige system vi har stablet op - sorry, der er ikke nok af jer til at der er stemmer i at gøre noget for jer.

  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post5