Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Pas på hvad du kalder din teddybjørn

ReligionPosted by Kent Damgaard Sat, December 22, 2007 17:26:30
Nu er tiden jo gået, og en diplomatisk løsning er fundet som betyder at dt religiøst-fascistiske regime i Sudan ikke behøver at tage konsekvensen af deres holdninger.

Men julen er jo tiden hvor udstoppede dyr gives til børn og derfor er det også tidspunktet hvor man bør tænke over hvad man navngiver dem.

Personligt kan muslimer og andre folk som føler sig fornærmet over hvad jeg vælger at kalde mit tøjdyr eller mit kæledyr eller et andet medlem af min husholdning rende mig et vist sted. Og det gælder også andre religioner - selv om jeg ikke er englænder så må jeg erklære mit hjem som min borg og jeg vil gøre alt for at holde jer ude.

Og mens jeg så rækker tunge af jer fra min altan vil jeg så nævne at jeg har adskillige tøjdyr, inklusive en BSD daemon med horn og trefork og hele pivtøjet.

De som stadig føler at vi skal respektere andres religiøse frihed, på bekostning af vor egen frihed til at forfølge sandheden henviser jeg til Pat Condell, hvis videoer på YouTube jeg er blevet ganske glad for.

http://www.youtube.com/watch?v=9NhWT0_SRZc&feature=related

jeg er måske ikke altid helt enig med ham, men jeg vil hellere have de 80% jeg er enig med ham i end de 20% jeg er enig med de fleste organiserede religioner i.

Og ligesom torturbødler ofte er mennesker som bare tænker på hvad de gør som et job, hvorefter de går hjem til familien, så ønsker jeg alle i religiøse fanatikere en god jul (enten i fejrer den, eller som jeg lader være) - håber i bruger tiden sammen med jeres familie til at tænke lidt over hvor heldige i er i at være en del af det fremherskende religiøse højtråbende anti-demokratiske midretal og måske ved lejlighed lade en del af den miskunhed og kærlighed jeres gud skulle repræsentere gå videre til de stakler som er så uheldige at ville bidrage til at forbedre de religiøst-fascistiske stater i har valgt at andre mennesker skal leve i.

Fred på jord - også til mennsker som ikke har disse afstumpede menneskers guds miskunhed :-)


  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post12