Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Ingen grund til at redde planeten

SjovPosted by Kent Damgaard Sat, April 04, 2009 18:18:36
Nu hvor vi er sluppet uskadte igennem endnu et forsøg på at redde verden ved at slukke lyset, må vi konstatere i efter-kalkulationerne at effekten var ikke-eksisterende. Vi slukkede lyset i en time (jeg faldt i søvn og bør derfor belønnes for ikke at tænde det igen senere), men DONG energy kunne dårligt måle effekten af vores heroiske forsøg.

Måske skulle vi investere i mere effektive løsninger i det daglige, som computere der bruger mindre strøm og som kan finde ud af at slukke sig selv når de ikke bruges. Måske er det ikke hvad vi gør den ene dag om året hvor projektørlyset passerer forbi og vi har en chance for at være lidt selvfede over at vi hjælper verden med at blive et bedre sted.

George Carlin, som trods sit fravær ofte er i mine tanker havde de her ganske fornuftige tanker om hvorfor vi ikke har behov for at redde planeten

http://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c&feature=player_embedded

lad os starte med bare at få styr på vores eget liv.

  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post45

George Carlin død, 71 år gammel

SjovPosted by Kent Damgaard Thu, June 26, 2008 21:28:20
Denne post skulle have været oppe allerede i mandags, men min udbyder valgte at lukke min blog ned for vedligehold så i stedet røg den op på ComicZones forum.

En meget trist dag for humor smiley den amerikanske komiker George Carlin døde i nat i en alder af 71 år.

Carlin var en fantastisk morsom gnaven gammel mand lige til det sidste, hans bidende kommentarer til menneskehedens tåbeligheder, specielt politik og religion, var en ren balsam for sjælen for en misantrop som mig.

Carlin var ikke en troende mand, så gud bliver sparet for et par syrlige bemærkninger på den konto smiley

Hvil i fred George.

  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post32

Hvor mange femte beatler er der egentlig?

SjovPosted by Kent Damgaard Mon, March 24, 2008 20:18:03
George Martin, Pete Best, Stu Sutcliffe og nu også Neil Aspinall som jeg vist ikke gør nogen uret når jeg siger at det kun er fans der kender manden. Men alle er de på et eller andet tidspunkt blevet kaldt "den femte beatle", som kan ses af nedenstående artikel

http://ekstrabladet.dk/flash/musik/article987455.ece

jeg forstår ikke helt hvorfor det er så vigtigt at få læsset ekstra medlemmer ind i en gruppe som tydeligvis netop fik success som følge af den unikke kombination af medlemmer som de havde i deres storhedstid.

Selvfølgelig er der ikke nogen gruppe der eksisterer uberørt af sine omgivelser, alle store navne er på en eller anden måde blevet båret frem af forskellige mennesker som har ydet en indsats for dem.

Men med Beatles er der en mærkværdig trend som siger at folk der har medvirket til at bringe dem frem i verden skal benævnes "den x'nde beatle".

Meget mystisk i min verden, for Ahmet Ertegun eller Peter Grant bliver ikke kaldt "den femte Led Zeppeliner". Eddie Offord bliver ikke kaldt "den fjerde Emmerson Lake and Palmer" eller "den 27'nde Yes". Hvorfor er disse mennesker specielle fordi de var bag scenen da dette fænomen blev skabt?

Men hvil i fred Neil Aspinall - chef for pladeselskabet Apple, det var hvad DU gjorde, ikke hvad de andre gjorde, og du fortjener at blive husket for det.


  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post28

Katte ved hvad de laver ...

SjovPosted by Kent Damgaard Sat, December 15, 2007 16:25:50
De ser altid ud til at have styr på det, selv når de ikke har. Hvis nogen er i tvivl om hvad en oversprings-handling er, så bare se på en kat som forfejler et spring ... eller gør den ? måske var det dens intention bare at ramme kanten og så falde et par meter ned ... sådan vil den ihvertfald se ud få miliesekunder senere.

Deres naturlige elegance leder os til at tro at de kan mere og ved mere end de måske gør ... men vi er aldrig helt sikre på hvem der i virkeligheden styrer showet :-)

Icanhascheezburger.com


måske er Blofeld slet ikke et ondt geni - måske er han bare en massør ansat af en meget ambitiøs hvid perserkat.


  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post8