Kent Damgaards blog

Kent Damgaards blog

Dette er min personlige blog

Indtil for nyligt har jeg haft en personlig blog på GreatestJournal, men fremover vil der være en dansksproget blog her som vil indeholde lidt af hvert om hvad der sker i mit liv.
Mine skriverier om tegneserier vil jeg fortsat have på www.tegneseriesiden.dk og i min tegneserie-blog (på engelsk).

Nu med resten af historien

Bøger og tegneserierPosted by Kent Damgaard Sun, October 10, 2010 20:43:04
Som tidligere lovet, så følger nu linket til hele min og Prebens 24 timers tegneserie. Det er en stor oplevelse at kunne se det færdige produkt, og ikke mindst at kunne tage en del lærdom med til næste gang jeg skal forsøge mig ud i kunsten at skrive et manuskript.

Næste mål er som sagt NaNoWriMo. Jeg vil ikke afvise at Afdeling K også kunne få en rolle i mit forsøg der.

  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post80

Novellekonkurrence

Bøger og tegneserierPosted by Kent Damgaard Thu, June 11, 2009 15:55:39
Her er en mulighed for de som skriver fanfiction eller som skriver anden fiktion og gerne vil prøve kræfter med genren.

Fantsticons novellekonkurrence som i år er indenfor genren fanfiction.

Jeg har selv et par ideer, men om de holder til at blive en hel historie vil tiden vise.

Men selv om man ikke skriver, så er der meget godt at finde på Fantasticon i år. Jeg arbejder selv på at kunne bidrage med noget tegneseriestof, som omtalt andetsteds.

Alle disse ting er selvfølgelig ikke gratis, så hvis du kommer til Fantasticon, så check eventuelt skabe og skuffer for bøger, tegneserier eller andet som du synes bare fylder op, auktionen modtager gerne donationer og overskudet går til at finansiere denne og kommende Fantasticon'er. Jeg havde en lille stabel med på før-Fantasticon auktionen i denne uge og kom hjem med en pæn stak af gamle Conan bøger og nogle numre af Avengers som jeg ikke havde læst ... og så gik det jo til et godt formål smiley


  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post52

Marvel indgår samarbejde med X-Factor

Bøger og tegneserierPosted by Kent Damgaard Wed, April 01, 2009 07:00:35
Normalt bruger jeg ikke så meget den her blog til at skrive om tegnesereir, det har jeg en anden til, men i dag vil jeg lige dele den her nyhed som jeg har fået ind af døren

http://tegneseriesiden.dk/nyheder/marvel-indgaar-samarbejde-med-x-factor.html

nu ser jeg jo heldigvis ikke X-Factor, så jeg overlever nok at en flok tosser klæder sig ud som mine yndlings-figurer, og heldigvis ser der ikke ud til at skulle synges i Marvels blade, så alt i alt er det vel en win-win situation hvis samarbejdet så også betyder at mine aktier i Marvel stiger.


  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post44

And the nominees are ...

Bøger og tegneserierPosted by Kent Damgaard Tue, February 05, 2008 10:49:56
Vores site www.tegneseriesiden.dk er blevet nomineret i som bedste site i 2007 på Seriejournalens netkåring.

Man kan stemme her ude til højre, en gang i døgnet.

ComicWiki er også nomineret, så man må sige at det arbejde jeg har lavet i 2007 ser ud til at have båret frugt, selv om vi nok får svært ved at slå Seriejournalen i deres egen afstemning smiley

Og mens jeg husker det - køb det næste nummer af det danske X-Men blad.  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post19

Cyberspace i stedet for TV

Bøger og tegneserierPosted by Kent Damgaard Sun, October 28, 2007 16:39:30
Idag har jeg set en dokumentarudsendelse om Friedrich Nietszche, hørt en amerikansk/asiatisk populærvidenskabelig forfatter fortælle om tidsrejser, kunstig intelligens og menneskehedens fremtid i rummet, set en biografisk udsendelse om Nicolae Tesla og en musikvideo med billeder fra X-Men Evolution.

Og mit TV har ikke været tændt på noget tidspunkt.

Nu er jeg jo lidt sløv til at komme med på noderne rent teknologisk, noget der sker for folk når de når over de 30, selv for de af os der arbejder med teknologi til daglig. så det er først nu ved at gå op for mig hvor mange interessante ting man kan finde via Google Video og YouTube - indtil videre har jeg mest set det som et sted man lagde fjollede videoklip af folk der faldt over ting, men der er faktisk også mere fiberrig kost for hjernen at finde.

En anden interessant ting jeg for nylig er blevet klar over er Project Gutenberg. Hvis man ikke lige absolut skal have bøger der er blevet udgivet igår, så er der massevis at læsning at hente der.

Og nu vi er ved emnet, så er der en bog som blev udgivet for snart længe siden som dukker op igen på tirsdag. Jeg tænker på Erwin Neutzsky-Wulffs "Adam Hart vender tilbage" som samler de fire oprindelige bøger og tilføjer et nyt femte bind til serien. Jeg glæder mig meget til at gense min ungdoms dårlige indflydelse - jeg må vel have været omkring 17 da en pige i min klasse introducerede mig til "Victor Janis og Søn". Mit liv havde nok været mere normalt og kedeligt hvis ikke det var sket.
  • Comments(0)//blog.kentdamgaard.dk/#post2